• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Contact

Contactgegevens


Neem contact op indien u vragen heeft of bekijk de veelgestelde vragen. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Onze gemiddelde reactietijd per e-mail is 30 minuten. We horen graag van u!
Exclusively streeft er naar de beste producten zo snel mogelijk te leveren. Laat het gerust weten indien u vragen of opmerkingen heeft over onze producten, informatie of service. Mist u een product in het assortiment? Stuur een berichtje en wellicht kunnen we dit product toevoegen.
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
Antwoord binnen 30 minuten

Vakantie


Klantenservice
Wegens vakantie is onze telefonische klantenservice gesloten van 3 t/m 21 augustus. Stuur ons in deze periode een email. We streven er naar deze nog dezelfde dag te beantwoorden.
Bestellingen
Bestellingen worden in deze periode verzonden zoals normaal.

Coronavirus


Levering van bestellingen
Exclusively is geopend gedurende onze standaard openingstijden en met een normale bereikbaarheid. Bestellingen die voor 23:00 geplaatst zijn worden dagelijks verzonden. Houdt er echter rekening mee dat de PostNL het bijzonder druk heeft en dat vele pakketten hierdoor een dag vertraagd raken.
Wijziging handtekening voor ontvangst
Vanaf 16 maart heeft de PostNL de procedure voor het tekenen voor ontvangst van een pakket aangepast. Om contact te vermijden tekent de pakketbezorger voor ontvangst van uw pakket. Hierbij zal de bezorger vragen om uw legitimatiebewijs en de laatste 3 cijfers hiervan noteren.

Bedrijfsgegevens


Exclusively
Heidebloemstraat 125
6533 SN Nijmegen
Nederland
Inschrijving
Kamer van Koophandel
Kantoor Centraal Gelderland, Arnhem
KvK-nummer:
54493307
Belastingdienst
Kantoor Arnhem
BTW-nummer:
NL001416518B24
Bank
Rabobank Nijmegen
IBAN-nummer:
NL41 RABO 0170 6695 56