• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalingen

Betaalmethoden


iDEAL
iDEAL
Bestellingen kunnen worden betaald middels iDEAL. Dit is snel en veilig en zorgt ervoor dat uw bestelling direct na betaling verzonden kan worden. Voor het afrekenen wordt u naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank geleid. Op een mobiel apparaat kunt naar de app van uw bank geleid worden waardoor er geen pinpas nodig is.
Bancontact
Bancontact
Bestellingen kunnen eveneens met Bancontact betaald worden. Ook hierbij geldt dat de order direct na betaling verzonden kan worden.
Creditcards
Creditcards
Geaccepteerde creditcards in de webwinkel van Exclusively zijn Mastercard en Visa.
PayPal
PayPal
Indien u een PayPal account heeft of aanmaakt kunt u betalen met het saldo op dit account of met de gekoppelde bankrekening of betaalkaart.
KBC/CBC
KBC
De KBC/CBC betaalknop is een eenvoudige betaalmethode voor klanten van de Belgische banken KBC en CBC. Betalingen geschieden via de online betaalomgeving van de eigen bank.
Klarna
Klarna
Met behulp van Klarna is het mogelijk om bestellingen achteraf te betalen. Wanneer Klarna gebruikt wordt als betalingsmethode worden er €0,90 transactiekosten toegevoegd aan de bestelling.
Mocht de betaling met Klarna afgekeurd worden, dan is het altijd mogelijk om de bestelling af te ronden met een andere betaalmethode. Voor meer informatie omtrent afgewezen betalingen verwijzen wij u door naar Klarna.

Account, bevestiging en factuur


Account aanmaken
Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken. Uw adres wordt dan opgeslagen wat handig is indien u in de toekomst nogmaals een bestelling wenst te plaatsen. Daarnaast kunt u in uw account de geplaatste bestellingen en de status er van inzien. Het aanmaken van een account is niet verplicht en het account kan te allen tijde verwijderd worden.
Orderbevestiging en factuur
Na afronding van de betaling wordt u teruggestuurd naar deze website en ontvangt u direct per email een bevestiging van uw bestelling en een factuur in pdf formaat.