• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalingen

Betaalmethoden


iDEAL
iDEAL
Bestellingen kunnen worden betaald middels iDEAL. Dit is snel en veilig en zorgt ervoor dat uw bestelling direct na betaling verzonden kan worden. Voor het afrekenen wordt u naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank geleid. Op een mobiel apparaat kunt naar de app van uw bank geleid worden waardoor er geen pinpas nodig is.
Bancontact
Bancontact
Bestellingen kunnen eveneens met Bancontact betaald worden. Ook hierbij geldt dat de order direct na betaling verzonden kan worden.
Creditcards
Creditcards
Geaccepteerde creditcards in de webwinkel van Exclusively zijn Mastercard en Visa.
PayPal
PayPal
Indien u een PayPal account heeft of aanmaakt kunt u betalen met het saldo op dit account of met de gekoppelde bankrekening of betaalkaart.
AfterPay (Nederland)
AfterPay
AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Met de AfterPay App kan dit overzicht vanaf een smartphone worden ingezien en betaald. In de online omgeving Mijn AfterPay kunnen betaaloverzichten vanaf een computer of tablet beheerd worden. AfterPay stuurt via pushnotificaties & e-mail berichten wanneer een betaaloverzicht klaar staat.
Ter goedkeuring van het verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Mocht het verzoek niet geautoriseerd worden, dan kan een bestelling betaald worden met een andere betaalmethode. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met AfterPay.
Vanwege de kosten van AfterPay brengen we €1,25 transactiekosten in rekening. Indien de bestelling naar een PostNL punt verzonden wordt is het niet mogelijk te betalen met AfterPay.

Account, bevestiging en factuur


Account aanmaken
Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken. Uw adres wordt dan opgeslagen wat handig is indien u in de toekomst nogmaals een bestelling wenst te plaatsen. Daarnaast kunt u in uw account de geplaatste bestellingen en de status er van inzien. Het aanmaken van een account is niet verplicht en het account kan te allen tijde verwijderd worden.
Orderbevestiging en factuur
Na afronding van de betaling wordt u teruggestuurd naar deze website en ontvangt u direct per email een bevestiging van uw bestelling en een factuur in pdf formaat.