• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Zichttermijn


100 dagen zichttermijn
Op het moment dat u de bestelling ontvangt gaat de zichttermijn van 100 dagen in. In deze periode kunt u beoordelen of de producten aan uw verwachtingen voldoen en kunt u deze desgewenst retourneren.
Retourneren
Binnen de zichttermijn van 100 dagen is het mogelijk de bestelling te retourneren, ongeacht de reden. De artikelen moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn. Na ontvangst en controle van de artikelen storten wij de volledige betaling, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, binnen 2 werkdagen terug.
Retourneren is gratis
Het retourneren van uw bestelling of een deel ervan is gratis. Wij sturen u een retourlabel toe waarmee u het pakket gratis kunt inleveren bij de PostNL. Lees hieronder bij 'Procedure' hoe het werkt.
Bestelling gedeeltelijk retourneren
Houd, bij het retourneren van een deel van de bestelling, rekening met de oorspronkelijke verzendkosten van het pakket naar u toe. Boven de €30,- bestelwaarde laten we deze kosten vervallen. Indien een bestelling van meer dan 30 euro deels wordt geretourneerd en het totaalbedrag van de bestelling na aftrek van de geretourneerde producten is minder dan 30 euro, dan worden de eerder vervallen verzendkosten weer toegevoegd aan de bestelling.

Procedure


  1. Stuur ons, om gratis te kunnen retourneren, een email met de mededeling dat u een product wilt terugsturen.
  2. Wij maken een retourlabel aan en emailen deze naar u.
  3. Verpak de producten goed.
  4. Plak het retourlabel op het pakket en lever deze gratis in bij een postkantoor.
  5. Bewaar het bonnetje dat u ontvangt totdat de retour door ons is verwerkt.
U mag uw bestelling ook zelf retourneren en gebruik maken van het modelformulier. Verzend het pakket in dit geval zelf via het postkantoor. U betaalt hierbij de standaard verzendkosten voor een pakket.
Indien u nog vragen heeft omtrent het retourneren kunt u altijd contact opnemen.