• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden

Verzendkosten


Nederland
Orders van € 30,00 of meer worden gratis verzonden. Hieronder bedragen de verzendkosten € 4,95 per bestelling.
België
De verzendkosten naar België bedragen € 6,95 en bestellingen vanaf € 30,00 worden gratis verstuurd.

Vertragingen bij PostNL


Drukte door vele bestellingen
Door de vele extra pakketten die verzonden worden sinds het begin van de corona periode heeft de PostNL het bijzonder druk. Al onze bestellingen die op werkdagen voor 23:00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verzonden. Houd er echter rekening mee dat er door de drukte bij PostNL regelmatig pakketten met een dag vertraging geleverd worden.

Levering


Levertijd 1 werkdag*
Bestellingen die op werkdagen voor 23:00 zijn geplaatst verzenden wij dezelfde dag en worden de volgende dag geleverd in Nederland én België.
* Orders die vrijdags na 23:00 of in het weekend zijn geplaatst worden op maandag verzonden en afgeleverd op dinsdag.
PostNL pakketpost
Alle bestellingen worden via de PostNL pakketpost verzonden. Uw pakket is daarmee volledig traceerbaar via track & trace. Vanwege de kwetsbaarheid van de producten verzenden wij deze niet met de briefpost of in brievenbuspakjes.
PostNL pakketpunt
Het is mogelijk uw pakket direct naar een PostNL pakketpunt zoals een postkantoor of supermarkt te sturen. Kies in het bestelproces, na het invullen van uw factuuradres, voor de optie 'Ophalen bij PostNL locatie' en selecteer het gewenste pakketpunt.
Track & Trace
Nadat uw order is verzonden, ontvangt u hier per email een bericht over. Raadpleeg de trackinglink in deze email voor actuele informatie omtrent de levering van uw pakket.