• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzendkosten


Nederland
De verzendkosten bedragen € 3,95 per bestelling en orders van € 30,00 of meer worden gratis verzonden.
België
De verzendkosten naar België bedragen € 6,95 en bestellingen vanaf € 30,00 worden gratis verstuurd.

Levering


PostNL pakketpost
Alle bestellingen worden via de PostNL pakketpost verzonden. Vanwege de kwetsbaarheid van de producten verzenden wij deze niet met de briefpost of in brievenbuspakjes. Daarnaast is uw pakket traceerbaar via track & trace.
Levertijd 1 werkdag*
Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 zijn geplaatst verzenden wij dezelfde dag en worden in Nederland de volgende dag afgeleverd. Tijdens het bestelproces ziet u de afleverdag die u desgewenst kunt wijzigen. Voor België geldt een levertijd van 1 à 2 dagen.
* Orders die na vrijdag 17:00 zijn geplaatst worden maandag verzonden en afgeleverd op dinsdag.
PostNL pakketpunt
Het is mogelijk uw pakket direct naar een PostNL pakketpunt zoals een postkantoor of supermarkt te sturen. Kies in het bestelproces, na het invullen van uw factuuradres, voor de optie 'Ophalen bij PostNL locatie' en selecteer het gewenste pakketpunt.
Track & Trace
Op het moment dat uw order is verzonden, ontvangt u hier per email een bericht over. Raadpleeg de trackinglink in deze email voor actuele informatie omtrent de levering van uw pakket.

Retourneren


30 dagen zichttermijn
Op het moment dat u de bestelling ontvangt gaat de zichttermijn van 30 dagen in. In deze periode kunt u beoordelen of de producten aan uw verwachtingen voldoen en kunt u deze desgewenst ruilen of retourneren.
Retourneren
Binnen de zichttermijn van 30 dagen is het mogelijk om artikelen te retourneren, ongeacht de reden. Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn en indien mogelijk en van toepassing samen met de originele en onbeschadigde verpakking worden teruggestuurd. Na ontvangst en controle van de artikelen storten wij de volledige betaling, inclusief verzendkosten binnen 2 werkdagen terug.
Ruilen
U kunt de producten gedurende 30 dagen eveneens ruilen voor een alternatief, mits de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. Het eventuele prijsverschil wordt in rekening gebracht of binnen 2 werkdagen teruggestort.
Retourneren is gratis
Het retourneren van uw bestelling of een deel ervan is gratis. Wij sturen u een retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt inleveren bij de PostNL. Lees hieronder bij 'Procedure' hoe het werkt.
Bestelling gedeeltelijk retourneren
Houd in het geval van het retourneren van een deel van de bestelling rekening met de oorspronkelijke verzendkosten naar u toe. Boven €30,- vervallen deze kosten. Indien een bestelling van meer dan 30 euro deels wordt geretourneerd en het totaalbedrag van het resterende deel ligt na retourneren onder de 30 euro, dan worden de eerder vervallen verzendkosten weer toegevoegd.
Beschadigd product ontvangen?
Wij zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Standaard zullen we het product vervangen voor eenzelfde artikel. Neem zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op en stuur bij voorkeur een foto van de beschadiging per email. Dan kunnen we het direct beoordelen.
Procedure
Het terugsturen van uw producten is altijd gratis, wat de reden ook is. U kunt gebruik maken van het modelformulier dat u hier kunt downloaden. Stuur ons voor de snelste afhandeling echter een email met uw gegevens en de mededeling dat u een product wilt retourneren. U hoeft hierbij geen reden op te geven alhoewel we dit wel fijn vinden zodat we hier wellicht van kunnen leren.
Wij maken vervolgens een retourlabel aan en emailen deze naar u. Verpak de producten goed en stuur eventuele verpakkingen mee. Plak het retourlabel op het pakket en lever deze gratis in bij een postkantoor. Bewaar het bonnetje dat u hierbij ontvangt totdat de retour door ons is verwerkt.
Indien u nog vragen heeft omtrent het retourneren kunt u altijd contact opnemen.